Vote for us every 12 hours
Respect Forum and Game Rules
RespecTMu
|
|
| Bancuri! | |
|
+19Sonic Deyu2Pac H.Rujita IMPERIO Pardalian666 sunnyo JustBM GenomX TeZe Astral G-PoinT xstefyx Taurus DarkHeart Anderil paiN DeLL micutza LordVision 23 posters | |
Author | Message |
---|
LordVision AlpHa Member
| Subject: Bancuri! Mon Mar 09, 2009 9:59 am | |
| First topic message reminder :Cel mai tare banc castiga 1 bless de la mine, deci cat mai multe bancuri bune Care este asemanarea dintrun porumbel si un politician. - cand sunt jos itzi mananca din palma, dar cand sunt sus se c*c* pe tine! | |
| | |
Author | Message |
---|
micutza Ultimate Member
| Subject: Re: Bancuri! Thu Apr 22, 2010 11:49 am | |
| Doi adolescenti se saruta salbatic in toaleta. Dupa cateva zeci de minute rasufla extenuati, iar fata ranjind: -Ti-a ramas guma la mine in gura!, la care baiatul -Aaa, nu, sunt doar putin racit! --------------------------------------------------------- - Ce este scris pe ultima pagina a instructiunilor pentru “Dacia“? - Orarul autobuzelor. --------------------------------------------------------- Intr-un orasel, langa un magazin stau doi tipi: - Eu pot scoate din acest magazin orice lucru, - spune unul. - Serios? - Punem pariu pe 15$? - De acord! Primul intra in magazin, se intoarce peste 5 minute cu un set si spune, hai, banii. - Nu-ti dau nimic, sunt politist. - Da?! Eu sunt proprietarul magazinului. --------------------------------------------------------- Erau doi parinti care aveau un copil pe nume Bula .Atunci cind voiau sa faca sex trimiteau copilul in balcon . - Dute in balcon , vezi cine trece pe strada si spunene si noua. Se duce Bula in balcon si incepe:vine vecinul de la crisma ca merge clatinat. - Ok. Acum vecina de la unu vine de la piata cu doua sacose mari. - Ok Acum vecinii de sub noi fac sex…. - Da de unde stii? - Pai si copilul lor este in balcon ca si mine ---------------------------------------------------------- Trei condamnati la moarte.Calaul ii intreaba: - Aveti de ales: spanzuratoarea,scaunul electric sau prin impuscare. Primul zice:spanzuratoarea este veche,de curent mie frica,impuscati-ma! Al doilea;spanzuratoarea este veche ,de glont mie frica, vreau scaunul electric.Il pune pe scaun dai 220v,dai500v ,dai10000v nu se intampla nimic,deci omul este nevinovat.La intoarcerea in celula trece pe langa cel deal treilea si sopteste: - Vezi ca scaunul electric este defect! Al treilea;de glont mie frica,scaunul electric este defect,spanzurati-ma! | |
| | | sunnyo Senior Member
| Subject: Re: Bancuri! Thu May 06, 2010 12:15 am | |
| La ora de gramatică, se analizează propoziția "Iată, vaca are coadă". Cum analizeaza Bulă: - Iată este subiect pentru că este scris cu literă mare și este început de propoziție. Vaca este atribut pentru că așa îi zice mama fiicei ei. Are este conjuncție pentru că leagă cuvîntul vacă de coadă. Coada este predicat pentru că se mișcă.
De ce a rămas celebru Napoleon? întreabă profesoara. - Fiindcă avea o memorie formidabilă, răspunse elevul. - Poți fi mai clar?
La școală, la ora de fizică, îi întreabă profesoara pe elevi de unde vine curentul. Toată lumea rămîne liniștită, numai Bulă cu mîna pe sus. Profesoara îl întreabă: - Spune, Bulă, știi de unde vine curentul? - Da, din cocină. - Cum așa, Bulă, din cocină? - Păi, de fiecare dată cînd ni se ia curentul, tata spune: "Iar ne-au oprit porcii ăia curentul!" | |
| Subject: Re: Bancuri! Thu May 06, 2010 12:15 am | |
| Dr.Schlambaugh, profesor universitar la Departamentul de Chimie Inginerească din University of Oklahoma era cunoscut pentru întrebările pe care le punea la examene, cum ar fi: "De ce zboară avioanele?". Acum cîțiva ani, la examenul de la "Momentul, căldura și transferul masei", biletul de examen conținea întrebarea: "Este iadul exotermic sau endotermic? Argumentați-vă răspunsul cu fapte." Cei mai multi dintre studenți au scris ca dovezi ceea ce credeau ei, folosind legea lui Boyle sau ceva similar. Doar un singur student a scris următoarele: "În primul rînd, trebuie să presupunem că, dacă sufletele există, ele trebuie să aibă o masă oarecare. Dacã au, atunci un mol de suflet de asemenea trebuie să aibă masă. Deci, care este rata intrării sufletelor în iad și care este rata ieșirii sufletelor din iad? Cred că putem presupune fără a greși că, odată ajuns în iad, sufletul nu mai pleacă. Cît despre sufletele care intră în iad, să privim la diferitele religii care există în lume astăzi. Unele religii spun că, dacă nu ești membru al religiei lor, vei merge în iad. Deoarece aceste religii sînt mai mult de una și o persoană nu poate aparține la mai mult de o religie, putem prezice că toate sufletele merg în iad. La rata nașterilor și a deceselor de astăzi, ne putem aștepta ca numărul de suflete din iad să crească exponențial. Acum să vedem rata schimbării volumului iadului. Legea lui Boyle spune că pentru ca temperatura și presiunea în iad să rămînă constante, raportul masei sufletelor cu volumul trebuie să rămînã constant. Răspuns 1: Dacă iadul se extinde cu o rată mai mică decît rata intrării sufletelor în iad, atunci temperatura în iad va crește pînă cînd iadul va exploda. Răspuns 2: Dacă iadul se extinde cu o rată mai mare decît rata intrării sufletelor în iad, atunci temperatura și presiunea în iad vor scădea pînă cînd iadul va îngheța. Deci care din ele este corectă? Dacă acceptăm postulatul (pe care mi l-a dat colega mea Teresa Banyan în primul an) că "va fi ger în iad înainte să mă culc cu tine" și luînd în considerare că încă nu am reușit să am relații sexuale cu ea, atunci răspunsul 2 nu poate fi corect. Deci iadul este exotermic....:)):)) | |
| Subject: Re: Bancuri! Thu May 06, 2010 12:18 am | |
| Odata, o maimuta, din evul anecdotic, Venind la sfat pe-o creanga de arbore exotic, A zis: Atentiune! Sunt foarte ofensata. Circula in lume o vorba deloc adevarata. Ca omul ar descinde din buna noastra rasa, Insa ideea aceasta imi pare odioasa! Ati pomenit vreodata divortul printre noi? Copii lasati pe drumuri, sau imnuri de razboi? Cinea-a vazut in hoarde la noi bolnavi mintali, Drogati, lacomi de carnuri, si homosexuali, Excroci, banditi, golani, sau vre-o tutungerie? In neamul nostru nobil nu vezi asa prostie! Nici teroristi, nici droguri, nici luptele de clasa, Familii dezmembrate, copii fugiti de-acasa... Cat am umblat eu jungla, scuzati, n-am observat In obstea noastra cocotier privat, Nici garduri, si nici paznici, nici pui murind de foame, Sau omorati in taina de-asa zisele lor mame. Nu veti vedea vreodata, cat soarele si luna, O minte de maimuta dospind in ea minciuna. Chiar de-as fi silita de vre-un laborator N-as deveni "port bata" si nici "informator". Si iata inca una din lumea lor de jos: La noi nu se intampla razboi religios, Nici fine inchizitii, si nici legati in lanturi, Nici chefuri dupa care sa ne culcam prin santuri. Nici Ordin mondial, nici nationalism, Nici vre-o indoiala ce duce-n ateism. E-adevarat ca omul s-a coborat cu noi. Dar sa fim rezonabili n-a coborat din noi! | |
| Subject: Re: Bancuri! Thu May 06, 2010 12:20 am | |
| O zi fara dvs. e ca o luna de concediu. - Daca v-am jignit, am savurat-o. - Dvs. reusiti sa faceti pe cineva sa aprecieze linistea. - Fiecare trebuie sa existe, dar de ce tocmai dvs.? - De ce nu mergem noi doi undeva unde poate fiecare sa fie de unul singur? - Am avut o seara foarte placuta. N-a fost seara asta, dar nu ma vait. - S-a sinucis candva cineva din familia dvs.? Nu? Cum ar fi? - Bancul pe care vi-l voi povesti acuma e asa de bun ca va pica tatele... oh, da' vad ca il cunoasteti deja... - Nu v-au rugat niciodata parintii sa fugiti de-acasa? -Eu nu uit niciodata un chip, dar in cazul dvs. o sa fac o exceptie... - Oare este astazi o zi deosebita sau sunteti de obicei asa de tampit? - Data viitoare cand ai de gand sa-ti arunci toalele, nu te dezbraca. - Nu, eu nu aud rau... va ignor numai. - Va rog sa nu va miscati! As vrea sa va uit asa cum sunteti... - Sunteti intr-adevar un argument convingator pentru paturi separate. - Tu ai arata foarte bine in ceva lung, curgator... Amazon, Nil, Dunare... - Sunteti la fel de binevenit ca si telefonul care suna in timpul sexului. | |
| Subject: Re: Bancuri! Thu May 06, 2010 12:22 am | |
| La un bal, se duce unu' la o tipa: - Papusa, dansezi? - Da, sigur. - Pai, atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun...:)):))=))
Datorita crizei financiare care afecteaza in acest moment intreaga lume, pentru a face economie, luminita de la capatul tunelului va fi stinsa pana la noi ordine. S-auzim de bine... Dumnezeu
Un angajat intra in biroul sefului, smulge cablul telefonic din perete, ii arunca hartiile pe jos, ii toarna cafeaua pe cap si da sa-l bata. Colegii din birou striga: - Opreste-te, Fanele, noi am glumit, nu ai castigat la loto…
Patronul unei companii discuta cu un tanar care cauta de lucru: - In primul rand, firma noastra este obsedata de curatenie, zice patronul. V-ati sters picioarele pe covoras inainte de a intra aici? - O, da! Bineinteles... - In al 2-lea rand, continua patronul, cerem colaboratorilor nostri sinceritate. Nu exista niciun covoras la intrare...
| |
| Subject: Re: Bancuri! Thu May 06, 2010 12:24 am | |
| Un apel telefonic la o agentie de turism: - Faceti excursii in Egipt? - Da, desigur... - Spuneti-mi, va rog, ce statiuni balneare sunt acolo? - Sharm-el-Sheick, Hurgada, Taba, Nuveiba... - Stop.... Nuveiba. Nuveiba e bine! - Cand doriti sa plecati, cate persoane? - A, nu, nu plecam. Noi doar rezolvam integrame .
Cum iti dai seama la ce ora esti? Daca e verde sau se agita, e biologie! Daca pute, e chimie! Daca nu functioneaza, e fizica! Daca e de neinteles, e matamatica! Daca nu are sens, e economie sau psihologie! Daca e mult si nefolositor, e limba romana! Daca e vechi, e istorie! Daca ideile simple devin complicate, e filozofie!
La poarta Raiului asteapta trei barbati. Sf. Petru ii ia la intrebari: - Mai, voi de cate ori v-ati inselat nevestele? Primul zice: - Eu numai de cateva ori, dar imi pare rau ca am facut-o... - Bine, uite, treci pe norisorul ala si asteapta ca o sa mergi in Rai. Al doilea: - Eu am inselat-o de foarte multe ori, dar in rest nu prea am alte pacate. - Bine, urca si tu pe norisor si asteapta. Al treilea: - Sf Petre, eu nu sunt asa de pacatos, eu nu mi-am inselat niciodata nevasta... - Mars, ma' de-aici, in Iad cu tine! Hai, dispari! - De ce? Nu inteleg de ce astia doi ajung in Rai si eu nu? - Pai, ba', aici iertam pacatele, nu prostia!
1) nu poti sa iti atingi toti dintii cu limba. 2) toti idiotii incearca dupa ce citesc asta. 3) primul adevar e o minciuna. 4) zambesti acum pt ca esti un *****. 5) vei trimite mai departe unui alt *****. 6) inca mai ai un zambet pe fata...
| |
| Subject: Re: Bancuri! Thu May 06, 2010 12:26 am | |
| Ce merge pe sub pamant, si incepe cu O ? - Nu stiu. - O rama. Ce merge pe sub pamant si incepe cu D ? - Nu stiu. - Doua rame. - Ce merge pe sub pamant si incepe cu T ? - Trei rame. - Nu! Tot o rama.
La examen, un student ia un bilet - nu stie, ia altul, iarasi nu stie, asa se intampla si cu al treilea, al patrulea pana la al cincilea bilet, cand profesorul ii spune sa se opreasca, fiindca i-a dat nota cinci. Ceilalti studenti se revolta: - Pentru ce? - Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca stie ceva...
| |
| | | micutza Ultimate Member
| Subject: Re: Bancuri! Sun May 16, 2010 6:22 am | |
| Bubulina îi trimite, din maternitate, o telegramă lui Bulă, care lucra în Spania. “Dragul meu, alaltăieri s-a născut îngerașul nostru de băiat. Din păcate, eu nu am lapte, așa că am fost obligată să angajez o doică. Singura pe care am găsit-o a fost țigancă și, din cauza asta, pielea copilului s-a închis la culoare și este aproape neagră. Te iubesc și abia aștept să vin acasă cu odorul nostru.” Telegrama lui Bulă către mama lui, proaspătă bunică: “Dragă mamă, Bubulina a născut alaltăieri un băiat. Totul a decurs bine, dar ea neavând lapte, a fost obligată să angajeze o doică. Doica este țigancă. Cum a început să alăpteze copilul, pielea lui delicată a devenit neagră. Bubulina n-are nicio vină că n-a găsit o doică albă. Te sărut cu drag, Bulă.” Telegrama mamei lui Bulă către Bulă: “Dragă Bulă, mă bucur că sunt bunică și vă felicit. Pot s-o înțeleg pe Bubulina, pentru că și eu am fost exact în aceeași situație când te-am născut. N-am avut lapte și a trebuit să te hrănesc cu lapte de vacă. Eu n-am nicio vină că ai ieșit bou.”
---------------------------------------------------------------
Bulă merge la doctor. - Dom’ doctor, vă rog să-mi dați ceva să nu mai rămână nevastă-mea gravidă. - Uite, ia un prezervativ, zice doctorul. - Nu vreau, zice Bulă, că așa l-am făcut pe primul copil. - Atunci, cheam-o pe nevasta ta, și-o să-i pun un sterilet. - Am încercat și asta. Ne-a costat încă un copil. - În cazul ăsta, îți recomand abstinență. - Nici asta nu merge, zice Bulă. Nu m-am atins de ea de 2 ani, și tot a rămas însărcinată.
---------------------------------------------------------------
Statul roman va elimina impozitul pe venit….In doua etape: In prima etapa se va elimina venitul… | |
| | | TeZe Admin
| Subject: Re: Bancuri! Sun May 16, 2010 6:27 am | |
| | |
| | | TeZe Admin
| Subject: Re: Bancuri! Tue May 18, 2010 7:32 am | |
| La un WC public britanic, se afla un automat pentru prezervative şi pe el inscripţia firmei Durex: "Corespunde normelor britanice". Putin mai jos, cineva a zgîriat: "Şi vaporul Titanic corespundea..." | |
| | | Amon-Ra Member
| Subject: Re: Bancuri! Tue May 18, 2010 8:36 pm | |
| O femeie batuta rau se duce la doctor. Doctorul: -Ce s-a intamplat ? -Nu stiu ce sa ma mai fac. De fiecare data cand sotul meu vine acasa baut, ma bate de ma rupe. -Am un leac foarte bun pentru asta. Cand sotul tau vine acasa baut, tu imediat iei o cana de ceai de musetel si faci gargara si tot faci gargara. Doua saptamani mai tarziu, femeia, aratand proaspata si renascuta, se intoarce la doctor. -A fost o idee stralucita. De fiecare data cand sotul meu venea acasa baut, eu faceam doar gargara cu ceai de musetel, si el nici macar o data nu m-a atins. -Vezi daca-ti tii gura ? | |
| | | Amon-Ra Member
| Subject: Re: Bancuri! Tue May 18, 2010 8:37 pm | |
| Un student se duce la cantina si singurul loc liber este langa un profesor.. Neavand ce face, se aseaza acolo. Profesorul spune : -Porcul nu-i este prieten porumbelului. Studentul raspunde : -Bine, atunci eu am zburat. Enervat la culme, la examen, profesorul ii pune studentului cele mai grele intrebari, dar acesta raspunde la toate. In cele din urma, profesorul il intreaba : -Vezi pe drum un sac de minte si unul de bani. Pe care il iei ? −Pe cel cu bani. −Eu l-as lua pe cel cu minte. −Fiecare cu ce n-are
| |
| | | TeZe Admin
| Subject: Re: Bancuri! Tue May 18, 2010 8:47 pm | |
| | |
| Subject: Re: Bancuri! Fri May 21, 2010 9:44 pm | |
| Bulă așteaptă ca doctorul să iasă din operație și să îi spună cum se simte soția lui, care suferise un grav accident de masină. Doctorul iese și e întrebat de către Bulă: -Domnule doctor, cum se simte soția mea? -Păi, știți, nu o să mai poată merge, o să trebuiască să cumpărați un scaun cu rotile, ca să o duceți peste tot. -Vai de capul meu, dom’ doctor! se vaită Bulă. -Asta nu e tot, continuă doctorul, nu se poate hrăni singură, va trebui să o hrăniți ca pe un bebeluș. -Dom’ doctor, dar e grav, zice Bulă alb la față. -Stați, că mai e. Își va face nevoile pe ea, va trebui să facă la oliță, să o spălați. -Aoleu, dom’ doctor, ce o să ma fac? -Stați liniștit, că am glumit, zice doctorul. Soția dumneavoastră a murit... --------------------------------------------------------------- O familie se duce pentru prima data la restaurant si, dupa ce mananca, el plateste iar ea ii spune chelnerului: - Resturile sa mi le puneti la pachet pentru catel. - Bineinteles doamna. La care copiii in gura mare: - Uraaaaa! Ne cumpara cateeel! ---------------------------------------------------------------- Un negru intra intr-un bar de albi, se aseaza la o masa si isi bea linistit whisky-ul. Albii incep sa comenteze: - Ba stiti de ce sunt negri albi in interiorul palmelor? Ca nu se uscase vopseaua cand i-a vopsit D-zeu ba! ha-ha-ha barul duduie de rasete. Alt alb zice: - Ba, da’ stiti de ce sunt negri albi in talpa ba? Ca alergau cand i-a vopsit D-zeu ba! ha-ha-ha barul din nou se cufunda in ras. Negrul nu mai suporta si “explodeaza”: - Ba, da’ stiti de ce sunteti voi negri in gaura c*rului? Pentru ca nu se uscase vopseaua cand v-am tras-o. ---------------------------------------------------------------- Un sofer de tir intra intr-un bordel de pe traseu, pune 500 de dolari pe masa patroanei si spune: - Ai aici 500 de parai, da-mi cea mai grasa si nasoala femeie pe care o ai si trimite-mi in camera si o portie din cea mai arsa, lipita si fara gust mincare de la bucatarie. Patroana : - Iubi… dar de banii astia iti dau cea mai misto femeie de pe aici, plus ca te hranesc 3 zile cu cele mai fine mincaruri. Soferul : - Honey, n-am chef de sex, mi-e dor de casa… | |
| Subject: Re: Bancuri! Wed May 26, 2010 7:12 am | |
| Un preot era recunoscut ca fiind un excelent degustator de vinuri. La un concurs, i se da un pahar, il ia, bea o gura, o plimba cu limba, si spune: - Feteasca, 1954. I se da un alt pahar: - Valea Calugareasca, 1963. Cineva, ca sa-l faca de ris, ii da un pahar cu urina. Preotul il ia, bea o gura, o plimba, si spune: - Blonda, virgina, da’ nu e din parohia mea. ------------------------------------------------------ Un tanar absolvent al sectiei de Management era foarte incantat de postul pe care se angajase intr-o importanta companie multinationala. In prima zi suna la bufet, tipand in receptor: - Adu-mi o cafea! Si viteeeeezaaaaaa!!! La celalt capat al firului raspunde o voce grava: -Cred ca ai format un numar gresit; stii cu cine vorbesti, neam de ******? -Nu, raspunde tanarul angajat. -Eu sunt Directorul General, imbecilule!!! -Dar tu stii cu cine vorbesti, dobitocule? … tipa tanarul mai tare ca prima data. -Nu, raspunde Directorul surprins. -Perfect! Si inchide telefonul. ------------------------------------------------------ Acum doua saptamani a fost ziua mea. Cand m-am trezit dimineata nu ma simteam prea bine dar speram ca sotia o sa-mi cante “Multi ani traiasca…” si eventual o sa-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata… Copiii si ei s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite. Am ajuns deprimat la birou, cand am intrat pe usa , s ecretara plina de euforie mi-a zis “La multi ani!”… M-am simtit un pic mai bine, macar ea si-a adus aminte de ziua mea… Am lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat sa ma felicite. Aproape de pranz secretara a intrat la mine in birou si mi-a zis: ” Ce ar fi sa mergem sa mancam impreuna “I-am raspuns ca e cea mai buna propunere pe care am auzit-o in toata ziua si am acceptat. Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am baut si ne-am distrat de minune. In masina, in drum spre birou, ea mi-a zis: “Intr-asa o zi speciala de ce sa ne mai intoarcem la birou, mai bine Vino la mine acasa si continuam sa ne distram!”….. “Bine!” am zis “hai, si asa mai bem cate un paharel”… Odata ajunsi in apartamentul secretarei mi-a zis: “Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma simt mai ‘comoda’ “… “Nuuuu, nici o problema” i-am raspuns, iar in sinea mea ma gandeam ca o sa fie o experienta interesanta. Ea a intrat in dormitor si dupa cateva clipe a iesit…….. cu un un tort imens cu lumanari, urmata de sotia mea, copiii, prieteni si rude, care cantau in cor “La multi ani!” …iar eu stateam ca un ***** in curu’ gol, in mijlocul sufrageriei…” | |
| Subject: Re: Bancuri! Sun Jun 13, 2010 5:21 am | |
| O femeie batuta rau se duce la doctor. Doctorul: -Ce s-a intamplat ? -Nu stiu ce sa ma mai fac. De fiecare data cand sotul meu vine acasa baut, ma bate de ma rupe. -Am un leac foarte bun pentru asta. Cand sotul tau vine acasa baut, tu imediat iei o cana de ceai de musetel si faci gargara si tot faci gargara. Doua saptamani mai tarziu, femeia, aratand proaspata si renascuta, se intoarce la doctor. -A fost o idee stralucita. De fiecare data cand sotul meu venea acasa baut, eu faceam doar gargara cu ceai de musetel, si el nici macar o data nu m-a atins. -Vezi daca-ti tii gura ?
- De ce ride tot timpul Steve Wonder? - Nu stie ca-i negru...
De ce atunci cand canta Ray Charles se leagana stanga-dreapta? Sa nu se loveasca de Steve Wonder care se leagana inainte-inapoi.
Un reporter ii ia un interviu lui Ray Charles: - Cum va impacati cu faptul ca sunteti orb? - Orb ca orb, bine ca nu sunt negru!
De ce negrii au palmile si labele picioarelor albe?? Au stat in 4 labe cand au fost vopsiti! | |
| Subject: Re: Bancuri! Sun Jun 13, 2010 5:21 am | |
| Un negru gol cu o cireasa intre dinti se urca intr-un taxi. Taximetristul il intreaba: - Ce faci mai omule asa, dezbracat si cu cireasa-n gura? - Ma duc la un carnaval si sunt bomboana de ciocolata cu umplutura de cirese... Ma rog... la un moment dat, franeaza brusc soferul si negrul isi inghite cireasa: - Fu***i pastele ma-ti, treci si cumpara-mi o cireasa! a zis negrul nervos. Soferul protesteaza dar pana la urma coboara la un magazin, insa vine cu un borcan de marmelada. Negrul, nervos: - Am spus o cireasa, nu gem de cirese! - Nu-i nimic, o bagi in fund si esti gogoasa. | |
| Subject: Re: Bancuri! Sun Jun 13, 2010 5:22 am | |
| Un negru se duce la oficiul fortelor de munca din Africa de Sud. - Buna ziua! As dori un loc de munca. - Sigur, cum sa nu, se poate, zise albul. Dar sa stiti ca nu mai avem decat un post de director la minele de diamante, daca va convine. - Bineinteles. - Salariul din pacate a mai scazut. Nu mai este 150.000 de dolari an ci 120.000. - Excelent spuse contrariat negrul. - Iar vila unde o sa locuiti nu are decat trei etaje, ne pare rau si pentru piscina care este deocamdata in constructie. Cat despre limuzina trebuie sa va multumiti cu un Lincoln pentru ca Mercedes-ul s-a stricat. - Chiar asa domnule, nu-mi vine sa cred. Dumneata iti bati joc de mine? - Pai cine a inceput primul | |
| Subject: Re: Bancuri! Sun Jun 13, 2010 5:22 am | |
| Ion si Gheorghe vor sa se cazeze intr-un hotel... Fata de la receptie le spune ca mai este o camera dar la etajul 10... ei sau decis so inchirieze! Ei urca.. la etajul 3 Gheorge zice 'Ione trebuie sati zic ceva!' la care Ion 'Lasa ma ca imi zici cand ajungem!' La etajul 6 zice Gheorghe ' Ione trebe sati zic ceva! ' la care Ion ' Lasa ma ca imi zici cand ajungem!' Cand ajung zice Ion 'Na spunemi acuma ce vroiai sami zici!' la care Gheorghe ' Am uitat cheia la receptie!' Ei doi coboara dupa cheie! La etajul 6 zice Gheorghe ' Ione trebe sati zic ceva!' la care Ion ' Lasa ma ca imi spui cand ajungem!' La etajul 3 zice Gheorghe 'Ione trebe sati zic ceva!' la care Ion 'Lasa ma ca imi spui cand ajungem!' Cand ajung jos la receptie zice Ion 'Na zi acuma ce vroiai sami zici!' la care Gheorghe ' Pai io am glumit!'
Un ardelean in Bucuresti, la semafor, pe timp de ploaie. Trece o masina si ii stropeste pe toti din cap pâna-n picioare. Bucurestenii incep sa injure, in timp ce ardeleanul e calm. - Apai, domnule draga, la noi la Cluj nu-i ase, zice el. - Da` cum? - Pai, daca te stropeste o masina, soferul opreste, da inapoi, te urca in masina, te duce acasa la el, faci dus, manânci, dormi la el, si asta timp de trei zile, iar la plecare iti da 100 de euro. - Ai patit tu asa ceva ? - Nu eu. Nevasta-mea. | |
| Subject: Re: Bancuri! Sun Jun 13, 2010 5:24 am | |
| Ardeleanul soseste cu intarziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune amarat: -Imi pare rau de tine, nu mi-a mai ramas decat frumusetea si prostia, fiule, ce sa-ti fac? Alege-ti una dintre ele! -Apai, Doamne, frumusetea-i trecatoare...
- Cum isi fac ardeleni gard? - Pun o uluca si alaturi scriu `etc`
Doi ardeleni converseaza la un pahar de palinca. - Mai Ioane tie-ti plac rosiile? Dupa o jumatate de ora de gandire intensa si profunda Ion raspunde: - De mancat da, insa asa...
Intr-un tren doi ardeleni si un negru: - Bre, da tu nu esti de aici. - Da, tatal meu este din Africa, dar mama mea este de aici. - Pai cum? - Pai tata a fost odata pe aici si a vazut-o pe mama si a inceput sa alerge dupa ea si a alergat si a alergat si a alergat... si asa m-am nascut eu! Dupa vreo 5 minute ardelenii aveau o nelamurire: - Mai, dar stii ce ne intrebam noi: o fi prins-o pe maica-ta?
In razbelu` dintre Iran si Irak, un iranian si un irakian stau fata in fata in transee si se impusca de zor. La un moment dat iranianului i se blocheaza pusca: - Dumnezeii ma-tii de pusca imputita! injura iranianu` in cea mai pura limba romaneasca de care era el in stare. Irakianu` il aude si il intreaba intr-o romaneasca stalcita: - Bei, da de inde stii tu romineste, bei? - Pai am facut scoala in Romania. - Zeu? Si unde fecut tu scoala? - In Timisoara. - Nu mai spune! Si ce scoala fecut tu, bei? - Politehnica. Da` tu de unde stii romaneste? - Pei si eu fecut scoala la Romania. - Daaa? Ce scoala? - Eu fecut Medicin la Tirgu Mures. Iranianu` intre timp isi reparase pusca si incepe sa traga dupa irakian rafala dupa rafala, incarcator dupa incarcator: - Ia de-aici, mama ta de ungur! | |
| Subject: Re: Bancuri! Sun Jun 13, 2010 5:24 am | |
| Un ungur si un roman, aflati la vanatoare, impusca o ratza... Pentru ca nuprea stiau cum sa faca s-o imparta,romanul zice: - Bai, ungure, uite cum zic eu sa facem: ne tragem unul altuia cate un picior in testicule si cine se vaita cel mai putin, ia ratza!... Isi ia romanu avant si ii da un sut incredibil de puternic in testicule ungurului... Dupa o ora, cand isi mai revine putin, lesinat de durere,ungurul spune: - Acum e randul meu, romane!... La care, acesta raspunde zambind: - Lasa, ba`, ungure!... Ia tu ratza.
n Satu Mare un tip intra intr-un bar cu un crocodil in lesa si intreaba barmanul: - Nu va suparati, aici serviti unguri? - Da, cum sa nu, luati loc! Ce va aduc? - Mie o bere si lui 2 unguri!
Porniti impreuna la vanatoare, Gheorghe Funar si Laszlo Tokes hotarasc, la un moment-dat, sa ia o pauza de masa. Primarul Clujului, singurul care avea merinde in traista, isi imbie partenerul de vanatoare cu paine si slanina, mancarea traditionala a ardeleanului, adresandu-i-se cu o voce mieroasa: - Vrei o muscatura? Si fara a mai astepta raspuns din partea acestuia, striga raspicat catre gonaciul sau: - So pe el, Grivei!... | |
| Subject: Re: Bancuri! Sun Jun 13, 2010 5:25 am | |
| Un ungur un francez,un american si un roman mergeau cu vaporul...la un moment dat vaporul se scufunda si unul dintre ei spune: -Ba io m-arunc,zice americanu....LONG LIVE AMERICA!! Si sare.... Sare si francezul....VIVE LA FRANCE!! Si se arunca.. Sare si romanul....TRAIASCA ROMANIA!! Si il impinge pe ungur in apa....
Un cioban ardelean statea pe iarba, in apropierea unei fantani. Un om se duce la fantana cu intentia de a bea. - Nu bea, omule, e otravita ! - Nem to dom. - Apoi bea, dar incet, ca-i rece.
Razboi, Iran contra Irak: un iranian si un irakian stau fata in fata in transee si se impusca de zor. La un moment dat iranianului i se blocheaza pusca: - La pisda matii pusc` imputit! injura iranianu` intr-o romaneasca stalcita. Irakianu` il aude si il intreaba intr-o romaneasca la fel de stalcita: - Bei bork, de inde stii la tine romaneste, bei? - Facut jcoal la Romania. - Zeu? Si unde fecut la tine jcoal? - In Bucuresti. - E! Si ce jcoal fecut tu, bei? - Politehnica. Da` di ce? - Pei si eu fecut jcoal la Romania. - Daaa? Ce jcoal? - Eu fecut Medicin la Miercurea Ciuc. Iranianu` intre timp isi reparase pusca si incepe sa traga dupa irakian rafala dupa rafala, incarcator dupa incarcator: - Ia bei, la bizda ma-tii di ungur imbutit! | |
| Subject: Re: Bancuri! Sun Jun 13, 2010 5:25 am | |
| Un scotian si fiul lui se plimba in parc. -Tati imi iei te rog frumos o inghetata? Scotianul stramband din nas se indura si ii cumpara. Anii trec baiatul face armata si cand termina trece pe la taicasu: -Ce zici tata,faci cinste cu o bere? -Doamne ai inebunit bere dupa inghetata??
Doi scotieni se întîlnesc. Unul întreaba: - Stii ultimul banc despre noi, scotienii? - Nu. Cum suna? - Daca îmi dai un penny, ti-l spun. Celalalt scotian ramîne surprins pentru cîteva secunde, dupa care spune rîzînd: - Ha, ha, ha, într-adevar, este un banc bun!
Varianta: Ce face un roman care gaseste o musca in paharul sau? O scoate afara cu varful degetelor si bea mai departe. Ce face un francez in acest caz? Comanda imediat un alt pahar cu bautura. Dar un scotian? O prinde cu varful degetelor, o tine deasupra paharului si ii striga furios: -Scuipa totul afara, scuipa totul afara!... | |
| | | Woody Banned
| Subject: Re: Bancuri! Sun Jun 13, 2010 11:37 am | |
| foarte bune bancurile:))=)) | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Bancuri! | |
| |
| | | | Bancuri! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |