Author | Message |
---|
Woody Banned
| |
| |
DarkWolf20 AlpHa Member
| Subject: Re: CHAT Wed Jul 07, 2010 4:19 am | |
| defapt la ce sporturi extreme faci tu mor intoxicat daca te manc | |
|
| |
Woody Banned
| Subject: Re: CHAT Wed Jul 07, 2010 4:20 am | |
| ^^ nu sunt comestibil sunt numai pene si oase | |
|
| |
Adaniya Senior Member
| Subject: Re: CHAT Wed Jul 07, 2010 4:28 am | |
| rares , daca ai urmat pasii din instructiunile lui taurus , cand dai sa intri , pe Main , nu click stanga ci click dreapta pe main si apar op : open run ...etc , da pe run , bifezi following user, scri parola care ai pus-o la la pasii care i-ai urmat din screenuri ( my computer , manager ,comp managment , user si ok fi doar atent si calm , nu iti va mai da eroarea | |
|
| |
Adaniya Senior Member
| Subject: Re: CHAT Wed Jul 07, 2010 4:32 am | |
| oh boy ... yo nu am inclus in ce am trimis poze cu seturile donate .... si cred k am muscato la tine itemele din donatii nu era cele mai bune ? te rog sa ma scuzi dar am ras si eu putin azi , DarkWolf20 | |
|
| |
Taurus Head Admin
| |
| |
Adaniya Senior Member
| Subject: Re: CHAT Wed Jul 07, 2010 4:53 am | |
| | |
|
| |
Woody Banned
| Subject: Re: CHAT Wed Jul 07, 2010 10:24 am | |
| - Adaniya wrote:
- oh boy ... yo nu am inclus in ce am trimis poze cu seturile donate .... si cred k am muscato
la tine itemele din donatii nu era cele mai bune ? te rog sa ma scuzi dar am ras si eu putin azi , DarkWolf20 hmm deci nush cum sa zic donatia oricum se dadea inapoi si daca e sa ne luam dupa ce zici tu ce a trimis va trebuii sa primeasca nu? | |
|
| |
TeZe Admin
| Subject: Re: CHAT Wed Jul 07, 2010 11:47 am | |
| se primeste doar un set, daca il vrea pe cel donat il ia doar pe acela, daca nu vrea setu donat specifica acel lucru si primeste setul dorit (pozat si trimis)
In nici un caz nu se primesc 2 seturi ! | |
|
| |
Adaniya Senior Member
| Subject: Re: CHAT Wed Jul 07, 2010 5:35 pm | |
| | |
|
| |
Adaniya Senior Member
| Subject: Re: CHAT Tue Jul 13, 2010 5:58 pm | |
| Distractie placuta , spor la lvl si rr , eu am plecat de azi in concediu b bye | |
|
| |
TeZe Admin
| Subject: Re: CHAT Tue Jul 13, 2010 10:43 pm | |
| Concediu placut | |
|
| |
Woody Banned
| Subject: Re: CHAT Wed Jul 14, 2010 7:20 am | |
| TeZeAdmin Age: 22 Number of posts: 1001 teze si cele 1001 de povesti:)) sfarsitul:))) | |
|
| |
TeZe Admin
| Subject: Re: CHAT Wed Jul 14, 2010 8:34 am | |
| Just the beginning | |
|
| |
Adaniya Senior Member
| Subject: Re: CHAT Thu Jul 15, 2010 7:05 am | |
| Buna tuturor,Taurus regulamentul postat pe site dupa rr db este cel valabil? Eu consider ca da, si atunci daca reg zice :
NOTE : * Complaints must be accompanied by a screen print with "C" pressed. * In print must be clear the server you are on this helps eliminate attempt of falsification of evidence. * Print "C" is not necessary in the language complaints. * Complaints that not respect this rule will be classified as unfounded. banul pt ks este acordat corect? nu are C ,nu se vede in toate printurile ora si serv si unul din printuri nu are f4 la max poate o corelare intre regulamentul de pe site ,pe care ilcitim toti , si cel de pe forum ar fi indicata si poate revizuiti banul acordat lui Achile Cam asta fac eu in concediu cand sunt libera Va pup si spor la treaba | |
|
| |
TeZe Admin
| Subject: Re: CHAT Thu Jul 15, 2010 8:13 am | |
| A fost revizuit cand erau 2 servere, nu am apucat sa il modific cand am scos serverul VIP . Poza care nu are f4 la maxim este sustinuta de ultimele 2 care au f4 si intre ele este o perioada de 3 minute. Referitor la data si ora ... este vina clientului si incercam sa rezolvam aceasta situatie. O sa revizuiesc regulamentul in acest weekend, dar asta nu influenteaza pedeapsa aplicata.
Multumesc pentru observatie | |
|
| |
Amon-Ra Member
| Subject: Re: CHAT Fri Jul 16, 2010 3:32 am | |
| Terminand acest subiect, si in acelasi timp ambele parti s-au si impacat in-game, pentru ca aici nu sunt dusmani doar mici erori de calcul :))
Eu unu as zice dak ar pica macar 500.000 zen din mobi mai mari ar fi ft bine, ma refer mobi arena.. mai departe nu am incercat sa bat... mor ca erou' Pt ca intr-un sg fel poti face aici zen, "jwl of creation". | |
|
| |
Sonic Member
| Subject: Re: CHAT Fri Jul 16, 2010 3:37 am | |
| zenul care pica din mobi este influentat de dropul serverului.... deci nu se pot schimba doar unul sau celalalt | |
|
| |
Amon-Ra Member
| Subject: Re: CHAT Fri Jul 16, 2010 4:29 am | |
| ma gandema eu .... dar in acelasi timp cred k exista undeva unde selectezi rata de drop jwl, rata de succes la goblin si ma gandesc k este tot pe acolo undeva si rata de zen, presupun? Si de asta este si facut chatu asta sa ne lamurit mai usor. multumesc pt raspuns sonic. bft | |
|
| |
Woody Banned
| Subject: Re: CHAT Fri Jul 16, 2010 4:48 am | |
| - Adaniya wrote:
- Buna tuturor,Taurus regulamentul postat pe site dupa rr db este cel valabil?
Eu consider ca da, si atunci daca reg zice :NOTE :
* Complaints must be accompanied by a screen print with "C" pressed.
* In print must be clear the server you are on this helps eliminate
attempt of falsification of evidence.
* Print "C" is not necessary in the language complaints.
* Complaints that not respect this rule will be classified as unfounded.
banul pt ks este acordat corect? nu are C ,nu se vede in toate printurile ora si serv si unul din printuri nu are f4 la max poate o corelare intre regulamentul de pe site ,pe care ilcitim toti , si cel de pe forum ar fi indicata si poate revizuiti banul acordat lui Achile Cam asta fac eu in concediu cand sunt libera Va pup si spor la treaba deci 2 lucruri sa iti zic 1 esti admin? nu e treaba ta daca banul nu este al tau si 2 nu cred ca vreunu care a jucat pe respect a modificat vreodata vreun print pentru ban | |
|
| |
TeZe Admin
| Subject: Re: CHAT Fri Jul 16, 2010 5:28 am | |
| S.a facut observatie la regulament, care a fost bine venita. Nu inteleg dc o tragi tu la raspundere, cu ce drept daca eu unu i.am multumit ?
Sa nu se transforme in SPAM TOPIC ca il inchid | |
|
| |
Woody Banned
| Subject: Re: CHAT Fri Jul 16, 2010 5:37 am | |
| pai spam este de mult:)) dar de chat discutii aiurea deci atunci fiecare intervenim cum vrem cand vrem cand cineva ia ban nu? ca nu e printu facut bine si mai stiu eu ce asta e treaba adminilor sa vada daca sunt printurile bune sau cel putin asa credeam in fine acum playeri taie si spanzura | |
|
| |
DarkWolf20 AlpHa Member
| Subject: Re: CHAT Fri Jul 16, 2010 4:01 pm | |
| mah woody , adaptand o foza din engleza .... ciocanesti copacu gresit
PS: de dragu spamm-ului
Warn +10 | |
|
| |
Woody Banned
| Subject: Re: CHAT Fri Jul 16, 2010 9:52 pm | |
| iar urli de foame? nu iti dau ai tai sa mananci?:)) bine iti fac
Warn +10 (mai continuati cu spam si urmatorul e ban) | |
|
| |
TeZe Admin
| Subject: Re: CHAT Sat Jul 17, 2010 4:32 am | |
| nu se face...aici se vb probleme de joc, informatii etc. Nu prostii genul spammm sau post doar de dragul de a posta.
Itemele se pun in stash dac anu esti asa ca nu iti fa griji | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: CHAT | |
| |
|
| |
| CHAT | |
|