Join the Battle - Be The Best Player
Please Register On RespecTMu Forum
Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi Emblema2

Please Register On RespecTMu Forum
Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi Emblema2

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeGalleryRespecTMuLatest imagesSearchRegisterLog in
Vote for us every 12 hours
Respect Forum and Game Rules
RespecTMu

Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi

Go down 
3 posters
AuthorMessage
TeZe
Admin
Admin
TeZe

Male
Number of posts : 339

Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi Empty
PostSubject: Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi   Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi Icon_minitimeSun Jun 14, 2009 11:40 am

Premierul rus Vladimir Putin l-a criticat public, joi, pe magnatul Oleg Deripaska si a aruncat cu un creion in el, pentru ca a sistat activitatea unei fabrici de ciment si nu a platit muncitorii.

Putin a mers joi intr-un orasel din nordul tarii, Pikalevo, unde muncitorii blocasera cu doua zile inainte o sosea pentru ca nu si-au primit salariile, si i-a criticat vehement pe liderii regionali si pe proprietarii a trei fabrici de ciment, printre care Deripaska, potrivit Reuters.

El s-a intalnit apoi cu localnicii care protestau impotriva Forumului economic de la Sankt Petersburg, care si-a inceput lucrarile la circa 270 de kilometri distanta, potrivit agentiilor de presa.

"Ati transformat mii de oameni in ostaticii ambitiilor voastre, lipsei voastre de profesionalism - si poate pur si simplu lacomiei voastre", a declarat Putin. "De ce au fugit cu totii ca gandacii inainte de sosirea mea? De ce nu a fost nimeni capabil sa ia decizii?", a intrebat el.

Locuitorii din Pikalevo au cerut autoritatilor sa intervina, dupa ce toate cele trei fabrici de ciment dn oras si-au incetat activitatea si nu au mai platit salariile. Sindicatele au anuntat ca circa jumatate dintre cei 23.000 de locuitori de la Pikalevo traiesc in saracie.

In timpul intalnirii de joi, Putin a aruncat nervos cu stiloul intr-un contract si i-a cerut lui Deripaska sa vina sa il semneze. Agentiile locale de stiri au afirmat ca este vorba despre un contract pe trei luni de zile pentru furnizarea de materie prima, de care au nevoie fabricile de ciment pentru a-si relua activitatea.

"Oleg Vladimirovici a semnat? Nu vad semnatura voastra. Veniti sa semnati", a spus premierul, citat de AFP, aruncand cu un creion in directia omului de afaceri. Deripaska s-a grabit sa vina, cu capul plecat, sa semneze documentul, dupa care s-a intors la locul sau.

Putin le-a cerut oamenilor de afaceri si sa plateasca salariile neplatite, de circa 41 de milioane de ruble (1,33 milioane de dolari) pana la sfarsitul zilei de joi si a amenintat cu nationalizarea fabricilor in cazul in care proprietarii nu rezolva problemele, relateaza Reuters.

"Daca patronii nu ajuns la un acord intre ei, atunci (...) complexele isi vor relua activitatea oricum", a spus Putin. "Daca nu puteti fi de acord intre voi, atunci acest lucru va fi facut pentru voi", a adaugat el.

Deripaska, la un moment dat cel mai bogat on din Rusia, a pierdut peste 25 de miliarde de dolari anul trecut si incearca sa restructureze imprumuturile de miliarde de dolari contractate de US Rusal de la creditorii occidentali. UC Rusal, in care Deripaska este actionar majoritar, este cel mai mare producator de aluminiu din lume.

Rusia se confrunta cu cea mai grava recesiune din ultimul deceniu, iar rata somajului se afla la cel mai ridicat nivel din ultimii noua ani, ceea ce alimenteaza temerile de proteste masive

Acest om are tot respectul meu
famous
Back to top Go down
http://www.respectmu.net
Taurus
Head Admin
Head Admin
Taurus

Male
Number of posts : 371

PostSubject: Re: Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi   Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi Icon_minitimeMon Jun 15, 2009 6:39 am

Cand o sa vedem si la noi asa ceva ? Sa arunce Boc cu creionu' in Vantu si sa ii zica :
"Ce pana mea ai facut agariciule ai lasat o gramada fara bani ? Ai pana maine la pranz sa le faci rost de bani ca daca nu ai pus-o" ...

Filme tati filme ... not listening
Back to top Go down
http://respectmu.eu
GenomX
Member
Member
GenomX

Male
Number of posts : 55

PostSubject: Re: Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi   Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi Icon_minitimeMon Jun 15, 2009 7:11 am

90% din populatia romaniei sunt indiferenti fata de semeni lor si fata de tricolorul romanesc. Si pot spune tot in doar 2 cuvinte:
NU LE PASA!!!
Back to top Go down
TeZe
Admin
Admin
TeZe

Male

PostSubject: Re: Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi   Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi Icon_minitimeMon Jun 15, 2009 7:46 am

Sunt 3 cuvinte :D
Back to top Go down
Taurus
Head Admin
Head Admin
Taurus

Male
Number of posts : 371

PostSubject: Re: Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi   Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi Icon_minitimeMon Jun 15, 2009 8:05 am

GenomX wrote:
90% din populatia romaniei sunt indiferenti fata de semeni lor si fata de tricolorul romanesc. Si pot spune tot in doar 2 cuvinte:
NU LE PASA!!!

NU LE MAI PASA ... e satula lumea ... dar sa nu uitam totusi ca am dat jos o dictatura comunista ... deci si rabdarea romanului are totusi o limita ... sa-i fereasca Dumnezeu cand s-o ridica romanu la rascoala ...
Back to top Go down
http://respectmu.eu
GenomX
Member
Member
GenomX

Male
Number of posts : 55

PostSubject: Re: Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi   Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi Icon_minitimeTue Jun 16, 2009 5:42 am

TeZe wrote:
Sunt 3 cuvinte :D
m-am implicat prea mult si nu am scris bn :)
Pt. ca sunt printre putini oameni care inca ne pasa de tara asta....
Back to top Go down
TeZe
Admin
Admin
TeZe

Male

PostSubject: Re: Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi   Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi Icon_minitimeTue Jun 16, 2009 7:34 am

In general oamanilor simpli, care muncesc pentru banutul lor si il strang cu chibzuinta, acestora le pasa ... Nu dau nici doi bani pe tzara asta urmatoarele categorii: tziganii, parlamentarii, oamenii cu bani facuti din furtisaguri si afaceri ilegale cu statul si blondelor laughing
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi   Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi Icon_minitime

Back to top Go down

Vladimir Putin face legea. Chiar si in randul miliardarilor rusi
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ce asculti chiar acuma ?
» Fenrir > cum se face !
» CE PUTEM FACE CU .....?