| Dark Lord pe srv asta nu are avantaje | |
|
+5DeeJay Astral Taurus DarkHeart RespecT 9 posters |
Author | Message |
---|
RespecT n00bZ0r
| Subject: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje Fri May 15, 2009 7:47 pm | |
| Am si eu o problema...vad ca dl este fara avantaje...
Cand faci Dl eu zic ca`l faci pentru anumite avantaje...intrare are low lvl (133)
7 puncte /lvl si mai sunt cateva
pe acest srv nu merge sa te teleportezi cu DarkLord in arena decat la lvl 200(ceea ce zic ca nu`i corect deoarece eu nu am inceput direct ca un BK/SM/ME)
Nu am gasit nici un shop SPECIAL ...sau macar cateva iteme sau niste scrolluri
Iar din heart of love (am arauncat destule) nu am vazut sa cada vre`un item pentru DarkLord
Multumesc pentru intelegere...sper sa rezolvati:) | |
|
| |
DarkHeart Admin
| Subject: Re: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje Fri May 15, 2009 8:27 pm | |
| -intrare arena e ptr toti la acelasi lvl -sunt iteme de dl in devias si scrolluri
Data viitoare posteaza unde trebuie. | |
|
| |
RespecT n00bZ0r
| Subject: Re: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje Fri May 15, 2009 8:46 pm | |
| da imi cer scuze...nu m`am gandit ca sunt iteme la acel shop in davias..doarce pe multe srv nu este nimic acolo
Dar de treaba cu ,,toate caracterele intra la acelasi lvl in arena" nu sunt de acord Deloc
Deoarece eu am stat sa fac lvl 250 pe un alt caracter pana sa fac pot face darklord
cred ca este singurul srv in care dl/mg sa nu aiba avantaje in legatura cu teleportarea , mi se pare anormal...
Sper sa se gandeasca Taurus la o solutie...pentru ca nu este corect | |
|
| |
Taurus Head Admin
| Subject: Re: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje Sat May 16, 2009 1:24 am | |
| Pai m-am gandit eu la asta inainte sa dau drumul la server ... iar daca nu esti tu de acord cu intrarea in Arena la lvl 200 ... e problema ta. Sunt curios sa imi spui un server de S2 unde DL/MG au "avantaje" si care ar fii acele avantaje ... si am sa si verific pe serverele respective ...
PS : daca nu stii foarte multe despre S2, nu e problema poti intreba si vei gasi raspunsul ... | |
|
| |
Astral Moderator
| Subject: Re: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje Sun May 17, 2009 1:12 am | |
| sunt deacord cu respect..dar in cazul ca nu stiu foarte mult despre serverele de S2 fiindca jucam pe S3 nu prea pot sa zic nimic..dar bine ar fi sa mearga teleportu la 133 in arena;)...nar fi rau;) | |
|
| |
Taurus Head Admin
| Subject: Re: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje Sun May 17, 2009 6:14 am | |
| Momentan ramane intrare Arena la lvl 200 ... | |
|
| |
Taurus Head Admin
| Subject: Re: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje Wed May 20, 2009 7:07 am | |
| Modificat ... intrare Arena la lvl 160 pentru toate clasele ... | |
|
| |
DeeJay JuniOr
| Subject: Re: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje Sat Jun 06, 2009 6:06 am | |
| | |
|
| |
AaronStone n00bZ0r
| Subject: Re: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje Mon Feb 08, 2010 4:03 am | |
| Salutare, sunt nou pe server si vreau sa stiu daca vraja Ravens este si aici, din cate am inteles nu este, inca nu m-am conectat, o mica problema, eroare la joc, "MSCVR90.dll not found"! Ce pot face? | |
|
| |
TeZe Admin
| Subject: Re: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje Mon Feb 08, 2010 4:42 am | |
| 1. Este Sesason 4 Full (profi files), deci este 2. Instaleaza visual c++ (il gasesti in client "TREBUIE INSTALAT - MUST INSTALL" )
3. Fave Fun | |
|
| |
Ch10 n00bZ0r
| Subject: Re: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje Tue May 25, 2010 3:53 am | |
| Taurus...Buna asta cu 160.Un moderator Sa Dea T.C. Taurus lasa un ID sau il las eu pe al meu sa vb ceva. al meui e: dengenerationx | |
|
| |
Taurus Head Admin
| Subject: Re: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje Tue May 25, 2010 5:21 am | |
| - Ch10 wrote:
- Taurus lasa un ID sau il las eu pe al meu sa vb ceva.
al meui e: dengenerationx daca ai ceva sa imi spui imi spui aici nu pe mess ... | |
|
| |
KoKaiNe JuniOr
| Subject: Re: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje Tue May 25, 2010 6:56 pm | |
| Ce sa zic :))) eu cu DL 45 de rr cate am dat , am intrat la lvl 133 arena ... :))) nu stiu cum voua nu va merge, dar mie mi`a mers normal HAHA ! Si iteme daca vrei , iti dau eu ca am o gramada , daca te alaturi guildului nostru ! . pm ingame KoKaiNe sau SkRivv | |
|
| |
Taurus Head Admin
| Subject: Re: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje Tue May 25, 2010 8:01 pm | |
| - KoKaiNe wrote:
- Ce sa zic :))) eu cu DL 45 de rr cate am dat , am intrat la lvl 133 arena ... :))) nu stiu cum voua nu va merge
inainte era setat intrarea Arena lvl 160 indiferent de rasa ... inchipuieti ca daca era si acum nu puteai intra ... | |
|
| |
KoKaiNe JuniOr
| Subject: Re: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje Tue May 25, 2010 9:29 pm | |
| nu mai are importanta acum :))) l`am facut full ... acum cu SM dau crywolf. e mult mai bine :D... si ce sa zic , DL imi lasa impresia ca bate BK full cu set full , ptr ca BK aici are doar 400k hp .. si DL e damage dealer .. deci avantaje sunt , dar ca peste tot sunt si dezavantaje. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dark Lord pe srv asta nu are avantaje | |
| |
|
| |
| Dark Lord pe srv asta nu are avantaje | |
|